(Kleine) Verhuizingen

Een soepele overgang naar een nieuw hoofdstuk.

Bij ons gaat het om meer dan alleen woningontruiming; we begrijpen dat de behoeften van onze klanten divers kunnen zijn. Daarom bieden wij niet alleen professionele woningontruiming, maar ook kleine verhuizingen om u te helpen bij de overgang naar een nieuwe woning. Bovendien hebben we een kringloopwinkel in Tolbert, waar we de goederen die niet meer nodig zijn kunnen verkopen, waardoor u op meerdere manieren kunt profiteren.

 

Kleine Verhuizingen

Speciaal ontworpen om senioren en anderen te helpen bij de overgang naar een kleiner huis. We zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig en zorgvuldig worden verplaatst naar uw nieuwe locatie.

 

Kringloopwinkel

De goederen die niet meer nodig zijn, kunnen een nieuw leven krijgen in onze kringloopwinkel in Tolbert. Deze duurzame optie stelt anderen in staat om van uw spullen te genieten, en het kan zelfs helpen om de kosten van onze diensten te verlichten.

 

Waardeverrekening

Als er waardevolle items zijn die niet meegaan naar uw nieuwe woning en geschikt zijn voor verkoop, kunnen we de opbrengst verrekenen met de kosten van onze diensten.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van een naadloze ervaring bij elke fase van uw verandering. Laat ons u helpen bij uw kleine verhuizing en de herbestemming van uw goederen, terwijl u profiteert van onze kringloopwinkel in Tolbert.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen bij uw verhuizing en het verkopen van onnodige items in onze kringloopwinkel. Uw comfortabele toekomst begint hier.

Woning laten ontruimen?

  • Geen voorrijkosten
  • Nette afhandeling
  • Begrip voor de situatie
  • Jarenlange ervaring
Bel Jos Huiting