Woningontruiming

Een nieuw begin, zonder zorgen.

Wanneer het tijd is voor een frisse start, staan wij klaar om u te helpen. Onze woningontruimingsservice biedt meer dan alleen het leeghalen van een ruimte; we begrijpen de emotionele en praktische aspecten die komen kijken bij het verlaten van een huis. Met zorg en toewijding helpen wij u om de last van een woningontruiming te verlichten, en in sommige gevallen zelfs te belonen.

Onze aanpak:

  1. Professionele Ontruiming: Ons team van ervaren professionals zorgt voor een grondige en snelle ontruiming, waarbij we respectvol omgaan met persoonlijke bezittingen en de woning in goede staat achterlaten.
  2. Waardeverrekening: Als de inboedel nog waarde heeft, bieden wij de mogelijkheid om deze waarde te verrekenen met de kosten van de ontruiming. Dit betekent dat u wellicht minder betaalt voor onze diensten, afhankelijk van de waarde van de achtergelaten spullen.
  3. Efficiënte Service: Ons team werkt efficiënt en met precisie, zodat u snel weer over de ruimte kunt beschikken en uw plannen kunt voortzetten.
  4. Persoonlijke Aandacht: We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we een persoonlijke aanpak en luisteren we naar uw specifieke wensen en behoeften.

Wij bieden niet alleen een dienst, maar een oplossing voor een soepele overgang naar een nieuwe fase in uw leven.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw woningontruiming en eventuele waardeverrekening.

Wij kunnen de woning veegschoon opleveren. Dit houdt in: volledige ontruiming, verwijderen van schroeven en pluggen in muren en verwijderen van vloerbedekking. Dit alles in overleg met de klant om zo tot een goed resultaat te komen.

 

Voordelen:

• Geen voorrijkosten
• Nette afhandeling
• Begrip voor situatie
• Ervaring

Direct contact

Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor een nette ontruiming?

Bel dan met Jos Huiting: 06 150 230 38

een whatsapp bericht sturen met eventuele foto's mag ook!

Woning laten ontruimen?

  • Geen voorrijkosten
  • Nette afhandeling
  • Begrip voor de situatie
  • Jarenlange ervaring
Bel Jos Huiting